המטבח

על הצד הקולינרי של הריי אמון בגאווה,
השף, האיש והכישרון: יונתן רושפלד

רושפלד, שהפך בעשור האחרון לסמל של מצוינות בתחום הקולינרי בארץ עם מסעדות כמו מול ים, הרברט סמואל, ריץ' קרלטון, טאפאס אחד העם, מלון עלמה ועוד.

יחד עם ליאור עוזרי, יד ימינו של יונתן והשף התפעולי במקום, ארוחת הערב בRay היא הדבק שמחבר את כל החושים. יופי הפרחים שמגיעים יום יום, המוסיקה שמלטפת, הריחות שרקחנו במיוחד, כולם מקבלים במה תחת מטבח אירופאי
עם קסם אסיאתי המהווה מהות קולינרית מענגת בפני עצמו, המבוססת על חומרי גלם עונתיים ומקומיים.